Sadepäivän satoa

Sadepäivä, ilma on raskas ja väsyttävä. nukumme pienen 2-vuotiaani kanssa aamulla pitkään ja heräämme hitaasti. Aamukahvit juon vasta yhdeltätoista muiden aamuhommien jälkeen. Ulos emme viitsi lähteä, koska vettä tulee, suoraan sanottuna, saavista kaataen. 

pikkuihminen leikkii ja välillä piirtää puuväreillä. Lennokkaita viivoja. Ihanaa nähdä luomisen ilo noinkin pienellä jo. Itse katselen todella kriittisin silmin eilisiä maalauksia. Todella tumma pohja ja todella vaalea pohja, jossa on pinkkiä. Tänään en pääse näiden kahden maalauksen kanssa samlle aaltopituudelle. 

Päätän aloittaa ns. alusta. 

Siellä täällä pitkin päivää maalaan vähän. Taaskin, muiden hommien väleissä. Pieni apuri on myös turhautunut sadepäivään ja kaipaa huomiota kovasti. Onneksi päiväunet katkaisevevat puuduttavan päivän. 

Lopulta illalla saan pienen hetken ''omaa aikaa'' ja johan alkaa tapahtua. Värit vaan ottavat omat paikkansa ja olen lopulta tyytyväinen. Ja uuri sillä kaikista omimmalla alueellani. Abstarakti on vaan tällä hetkellä juttuni. 

''Vauhdilla eteenpäin'' 2017- Heidi Sutela
''Vauhdilla eteenpäin'' 2017- Heidi Sutela

Mukavaa viiikonjatkoa kaikille! Huomenna autoni suuntaa Helsinkiin. Käyn toimittamassa yhden upean maaluksen uudelle omistajalleen. 

Toivottavasti huomenna saamme myös nauttia auringosta ja kesäisestä lämmöstä.

-Heidi