Tästä se sitten alkoi

Näyttelyni El Mundo, Kouvola heinäkuu 2017
Näyttelyni El Mundo, Kouvola heinäkuu 2017

Vaikeuksien kautta voittoon fiilis. Aamu alkoi kovin stressaantuneena. Yöllä ei oikein uni tullut, kun mietin vielä viimeisiä yksityiskohtia näyttelyyni ja aamulla oli pää täynnä ajatuksia ja paljon tekemättömiä pikkuhommia ja ajamista pitkin poikin Kouvolaa. Kamat autoon ja wrooom... 

Niinhän sitä luulisi, vaan ei. Auto piti niin jännää ja kammottavaa ääntä, että ihan alkulämmittelyksi päivälle, se jäi pihaan. Onneksi pääsin kuitenkin matkaan, ja lopulta tulin siihen tulokseen, että tämä olisi tämän päivän ainoa vastoinkäyminen. Positiivisella aseteella voittoon? 

Kävin laittamassa loput taulut El Mundossa ja laittelin taulujen tiedot ja hinnat kohdilleen. Valmista! Ensimmäinen näyttelyni on nyt valmis. Jännittyneet ja yllättyneet tunteet. Hyvin onnellinen, että olen tähän asti päässyt. Ja toivon että tämä ei jää viimeiseksi näyttelyksi, vaan poikii monia uusia.  

Toivottavasti useat teistä käyvät katsomassa tauluja ja toivon teidän löytävän niistä jotain mikä vangitsee katseen tai mielen sekä samalla nauttimassa El Mundon  upeasta tunnelmasta. Mahtavaa, että Kouvolasta löytyy niin ihana paikka. 

Illan lopuksi tässä harjoittelen tätä blogin kirjoittamista. Ja nautin lasillisen hyvää skumppaa näyttelyn avauksen kunniaksi. Kippis! 


Aurinkoa jokaisen viikonloppuun. 

-Heidi