Työpäivä

paketti lähdössä vastaaottajalle
paketti lähdössä vastaaottajalle

Tänään on taiteilijan työpäivä. Aamu alkoi lähetettävien taulujen pakkaamisella. Mikä ilo onkaan, kun taulut pääsevät uusiin koteihin kaunistamaan varmasti jo valmiiksi kauniita koteja. Käytän tällä hetkellä pakkaamiseen kuplamuovia ja pahvia sekä aaltopahvia. Paremmatkin pakkausmenetelmät olisivat tervetulleita, mutta näillä on tähän saakka pärjännyt, kun taulut eivät vielä ole hirvittävän suuria. Samantien taulut postiin Matkahuollon kautta ja takaisin työntouhuun. 

Maalaamaan tietenkin. Parasta mitä tiedän on aloittaa uusi maalaus. Tyhjä canvas ja ensimmäinen palettiveitsen tai siveltimen veto. En yleensä suuremmin suunnittele maaluksia etukäteen, vaan annan intuition viedä. joskus päässä soi jokin kappale korvamatona tai ajatuksen ovat jossain itseäni tai läheisiäni koskettaneessa tapahtumassa. Joskus inspiraation saa liikkeele luonnon värit, pihalla kasvavat kukkaset tai puistossa heilahtelevat koivut. 

Tänään työn alla on kaksi maalausta. Toinen saa inspiraationsa musiikista.  päässäni soi Chisu - Tuu mua vastaan  ja toinen maalaus joka on vaan auringosta, valosta ja ilosta. Kaksi hyvin eritunnelmaista maalausta työstön alla samaan aikaan on hyvin tyypillinen tapa työskennellä minulle. 

Akryyli 50x70  keskeneräinen, nimeämättä
Akryyli 50x70 keskeneräinen, nimeämättä

Tällä hetkellä maalaukset ovat ''kuivumassa'' ja silmät lepäämässä, jottei maalauksille sokeudu. 

Huomenna onkin jännä päivä. Pääsen haistelemaan meri-ilmaa ja Tukhoman tuoksuja monen vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran vuonna 2004, joten eiköhän ole jo aikakin käydä länsinaapurissa. 

Näihin kuviin ja maalinroiskeisiin... 

Mukavaa viikonjatkoa jokaiselle 

-Heidi