TAITEILIJA


Olen 1980 Syntynyt kouvolalainen kuvataiteilija.  Olen piirtänyt ja maalannut vaihtelevan ahkerasti ihan pienestä pitäen. Peruskouluaikoina kävin harrasteena Lasten ja Nuorten kuvataidekoulussa. Muita varsinaisia taideopintoja en ole suorittanut, vaan ennakkoluulottomasti testannut milloin mitäkin materiaalia ja tekniikkaa. Kaikista omimmillani olen akryylien kanssa ja pääasiassa maalaankin niillä kankaalle.

Kausittain  sekatekniikoita. Esimerkiksi hiiltä tai pastellia akryylien kanssa.

Työstöprosessi lähtee liikkeelle väristä tai muodosta, valosta tai varjosta. Joskus tunteeesta tai äänimaailmasta, jonka haluan välittyvän teoksesta. Aloittaessa minulla on yleensä jonkinlainen utuinen visio tai suunta johon haluan työni lähtevän kehittymään, mutta sattumalla on oma paikkansa. Töissäni on usein kerroksellisuutta ja herkkää läpikuultavuutta.

Itseni ilmaiseminen maalaamalla on tullut koko ajan tärkeämmäksi osaksi elämääni. Se on tapa kanavoida tunteitani niin positiivisia kuin negatiivisia. Kuitenkin hyvin tietoisesti haluan tuottaa kuvallisesti iloa ja kauneutta. Päämääränä se etten saa silmiäni irti teoksesta, vaan se vangitsee katseen ja että toesta on helppo katsoa ja siitä löytää kerta toisensa jälkeen uusia näkökulmia ja ulottuvuuksia.  

Maalaan lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin. Päivisin aikani kuluu hoitovapaalla pienen poikani kanssa. Ja tulevaisuudessa joko päivätyön tai opiskelun vastapainona

Töitäni ja välillä niiden työstöproessesia voit seurata myös Facebookissa 

sekä www.taidesivut.net


Kiitos kun löysit taiteeni. 

Heidi


Ethän käytä kuvia ilman lupaani, kiitos 


Teen myös tilaustöitä
ota yhteyttä sähköpostilla ja edetään siitä.